Moscova anunță interdicție de intrare în Rusia pentru 963 de americani, inclusiv Biden și Blinken, și 26 de canadieni4Foto© bzi.ro

Moscova anunță interdicție de intrare în Rusia pentru 963 de americani, inclusiv Biden și Blinken, și 26 de canadieni

, 10 știri, 83 vizualizări

Rusia a interzis intrarea în țară pentru un număr de 963 de cetățeni americani, printre care președintele SUA Joe Biden și secretarul de stat Antony Blinken, în replică la sancțiunile impuse de SUA după agresiunea militară declanșată de Moscova în Ucraina.

Joe Biden se regăsește pe poziția 31 pe lista întocmită în ordine alfabetică, urmat de fiul său, Hunter Biden, relatează agențiile Reuters, EFE și Agerpres. Pe aceeași listă mai sunt evidențiați directorul CIA, William Burns, secretarul de stat Antony Blinken și cel al apărării Lloyd Austin.

„Acțiunile ostile ale Washingtonului se vor întoarce ca un bumerang împotriva SUA și vor fi respinse cum se cuvine”, spune Ministerul rus de Externe în anunțul despre interdicția menționată și care a survenit imediat după ce președintele Biden a semnat un nou ajutor pentru Ucraina, inclusiv ajutor militar, în valoare de 40 de miliarde de dolari.