Nicoleta și-a plătit amantul ca să-i ucidă soțul, un italian care o salvase dintr-un bordel4Foto© cancan.ro

Nicoleta și-a plătit amantul ca să-i ucidă soțul, un italian care o salvase dintr-un bordel

, 6 știri, 85 vizualizări

În vârstă de 32 de ani, Nicoleta Postolici trăia împreună cu soțul ei, Mario Monaco, un intalian în vârstă de 64 de ani, și fetița lor, în satul gălățean Buciumeni. Nu se mai înțelegeau de ceva vreme, iar soțul o suspecat nu doar că e înșelat, ci și că nu el e tatăl copilului lor. Începuse să bea și o bătea des pe Nicoleta.

Cei doi se cunoscuseră când românca avea 19 ani și, potrivit declarațiilor din dosar date de martori, practica prostituția în Tecuci, dar și în Italia. Acolo o cunoscuse Mario, care s-a îndrăgostit de ea și a scos-o dintr-un bordel și a luat-o de nevastă.

După cum spun vecinii, lucrurile au început să o ia razna între cei doi în vara anului 2019, când Nicoleta Postolici și-ar fi făcut un amant de 21 de ani în localitatea ei natală Buciumeni, unde locuia de ceva timp cu italianul. O serie de martori din sat spun că scandalurile dintre ea și Mario Monaco ar avea la origine gelozia acestuia, care ar fi acuzat-o de infidelitate, dar și de faptul că fetița de doi ani pe care cei doi o au ar fi, de fapt, făcută cu amantul.