Nicușor Dan a cerut credit de 500 de milioane de lei de la bănci pentru a achita datoria către Termoenergetica5Foto© businessmagazin.ro

Nicușor Dan a cerut credit de 500 de milioane de lei de la bănci pentru a achita datoria către Termoenergetica

, 5 știri, 8 vizualizări

„Am avut astăzi o întâlnire cu reprezentanții băncilor cu care am discutat posibilitatea de a contracta un credit de 500 de milioane de lei pentru a putea achita datoria către Termoenergetica reprezentată de diferențele între prețul real și tariful stabilit de ANRE.

Guvernul a creat, săptămâna trecută, cadrul legal pentru ca Primăria Capitalei să se poată împrumuta până la finalul anului în limita sumei menționate. Deși termenul este extrem de strâns, iar suma este destul de mare, sunt optimist că vom găsi soluții în piață pentru a împrumuta acești bani atât de necesari pentru a trece cu bine de această iarnă”, a scris Nicușor Dan, marți pe Facebook.

The post N. Dan: Am avut astăzi o întâlnire cu reprezentanții băncilor cu care am discutat posibilitatea de a contracta un credit de 500 de milioane de lei pentru a putea achita datoria către Termoenergetica first appeared on Money.