Novak Djokovic, posibile probleme cu unul dintre principalii săi sponsori după evenimentele din Australia© jurnalul.ro

Novak Djokovic, posibile probleme cu unul dintre principalii săi sponsori după evenimentele din Australia

, 5 știri, 61 vizualizări

Lacoste a declarat că vrea o revizie a evenimentelor care au declanșat o bătălie juridică de aproape două săptămâni și care l-au împiedicat pe jucătorul sârb nevaccinat să își apere titlul de la Australian Open. Australia cere ca vizitatorii internaționali să fie vaccinați împotriva Covid-19, cu excepția cazului în care au o scutire medicală.

"Cât mai curând posibil, vom lua legătura cu Novak Djokovic pentru a revizui evenimentele care au însoțit prezența sa în Australia", a precizat marca franceză de îmbrăcăminte într-un comunicat. "Le dorim tuturor un turneu excelent și le mulțumim organizatorilor pentru toate eforturile depuse pentru ca turneul să se desfășoare în condiții bune pentru jucători, personal și spectatori", a adăugat aceasta.

Sponsorii lui Djokovic au spus foarte puține lucruri de când viza sa a fost revocată pentru prima dată, la scurt timp după sosirea sa în Australia, pe 5 ianuarie. Nu este clar când va intra Djokovic din nou pe teren. El va avea șansa de a doborî recordul de titluri de Mare Șlem masculin la Openul Franței din luna mai, dar evenimentele din Australia au ridicat semne de întrebare cu privire la modul în care jucătorii nevaccinați vor concura în turneu.