Oamenii se vor naște în spațiu și vor vizita Pământul în vacanță3Foto© cancan.ro

Oamenii se vor naște în spațiu și vor vizita Pământul în vacanță

, 7 știri, 140 vizualizări

Jeff Bezos, miliardarul fondator la Amazon și Blue Origin, face o prezicere uluitoare! Astfel, după părerea lui, oamenii se vor naște în spațiu și vor locui în colonii. Iar pe Pămând vor ajunge doar în vizite, în vacanțe.

Magnatul avea să discute despre spațiu, despre planurile Blue Origin și despre relația dintre explorarea spațială și salvarea Pământului în timpul unei conversații care a avut loc miercuri la Forumul Ignatius 2021 din Washington, potrivit Insider. (CITEȘTE ȘI: TOP FORBES 2019. JEFF BEZOS, CEL MAI BOGAT OM DIN LUME PENTRU AL DOILEA AN CONSECUTIV)

Coloniile spațiale s-au regăsit în interviul fondatorului Amazon: habitate plutitoare care imită vremea și atracția gravitațională a Pământului. Cilindrii plutitori, care se învârt, ar putea găzdui până la un milion de oameni și ar avea „râuri și păduri și viață sălbatică”, a spus el. „De-a lungul secolelor, mulți oameni se vor naște în spațiu. Acesta va fi prima lor casă. Se vor naște în aceste colonii, vor trăi în aceste colonii. Apoi, ei vor vizita Pământul așa cum ați vizita, știți, Parcul Național Yellowstone”, a spus Bezos.