Olivia Steer, mesaj pentru Andi Moisescu, după 20 de ani de relație3Foto© libertatea.ro

Olivia Steer, mesaj pentru Andi Moisescu, după 20 de ani de relație

, 5 știri, 54 vizualizări

Olivia Steer a ajuns din nou în centrul atenției după ce a publicat un mesaj neașteptat pe contul său personal de Instagram. Oamenii au rămas uimiți când au văzut ce are de spus vedeta despre partenerul său de viață, Andi Moisescu.

După 20 de ani de relație, unele cupluri au parte de mici probleme. Totuși acesta nu este și cazul lui Andi Moisescu și al soției sale, Olivia Steer. Cei doi parcă sunt făcuți unul pentru celălalt, tocmai de aceea vor să le arate celor din jur că dragostea lor rezistă. Iată ce postat partenera prezentatorului de la „Apropo TV” în ziua în care aceștia au împlinit 20 de ani de relație.

Deși formează  un cuplu de 20 de ani și sunt căsătoriți de 17, Olivia Steer și Andi Moisescu lasă mereu impresia că se simt ca și cum ar fi la început de relație. Conexiunea dintre cei doi nu a dispărut odată cu timpul, iar familia lor este din ce în ce mai unită pe zi ce trece. În ziua în care și-au sărbătorit aniversarea, Olivia a vrut să împărtășească pe Instagram cu fanii săi un lucru foarte important. Aceasta a postat un mesaj scurt și o fotografie de colecție.