Pasajul Unirii se închide duminică4Foto© cancan.ro

Pasajul Unirii se închide duminică

, 10 știri, 35 vizualizări

Premieră în România! Primul pasaj rutier din țara noastră cu semnal GSM și sistem de ventilație pentru extragerea noxelor. Pasajul Unirii se închide duminică pentru lucrări de consolidare și punere în siguranță

Start la lucrările de la Pasajul Unirii! Începând de duminică, 19 iunie a.c., circulația rutieră în Pasajul Unirii va fi oprită, timp de două luni, până la începutul lunii septembrie, ca urmare a începerii lucrărilor de consolidare și punere în siguranță a acestuia. În acest interval, traficul în zonă va fi reconfigurat, urmând ca șoferii, care până acum traversau zona prin pasajul subteran, să tranziteze Piața Unirii pe deasupra acestuia, respectând noile trasee stabilite de Brigada Rutieră a Capitalei.

În tot acest timp, în pasaj vor avea loc cele mai ample intervenții realizate până acum în ultimii 30 de ani asupra acestei construcții. Astfel, într-o primă etapă se vor lua toate măsurile necesare punerii în siguranță a obiectivului, din punct de vedere tehnic, pentru a le asigura conducătorilor auto cele mai bune și sigure condiții de trafic.