Percheziția deputatului Adrian Miuțescu, aprobată în unanimitate de Comisia Juridică4Foto© stirileprotv.ro

Percheziția deputatului Adrian Miuțescu, aprobată în unanimitate de Comisia Juridică

, 4 știri, 48 vizualizări

Mihai Polițeanu a scris pe Facebook că în comisia juridică a Camerei Deputaților s-a votat în unanimitate incuviințarea percheziției în cazul liberalului Adrian Miuțescu. Potrivit deputatului USR, Miuțescu „este acuzat de DNA pentru săvârșirea a opt infracțiuni de folosire a influenței sau autorității în scopul obținerii pentru sine sau pentru altul de foloase necuvenite, anume folosirea influenței pentru a facilita numiri politice în instituții publice”.

„Astăzi la ora 14:00 voi participa la ședința Comisiei Juridice a Camerei Deputaților pentru a aproba cererea DNA de încuviințare a percheziției deputatului de Argeș, ales pe listele PNL, Adrian Miuțescu. Voi vota pentru, în mod evident: nimeni nu trebuie să aibă tratament preferențial în fața legii.

Reamintesc că deputatul Miuțescu este acuzat de DNA pentru săvârșirea a opt infracțiuni de folosire a influenței sau autorității în scopul obținerii pentru sine sau pentru altul de foloase necuvenite, anume folosirea influenței pentru a facilita numiri politice în instituții publice. Sper ca PSD și PNL să nu blocheze cvorumul ședinței.