Petre Daea s-ar putea întoarce la conducerea Ministerului Agriculturii9Foto© cotidianul.ro

Petre Daea s-ar putea întoarce la conducerea Ministerului Agriculturii

, 12 știri, 25 vizualizări

Președintele Partidului Social Democrat, Marcel Ciolacu, a anunțat că partidul pe care îl conduce are cinci sau șase variante pentru funcția de ministru al Agriculturii – rămasă vacantă după demsiai lui Adrian Chesnoiu, aflat în vizorul DNA – el afirmând că Petre Daea, fostul ministru al Agriculturii pe vremea când social-democrații erau conduși de Liviu Dragnea, a fost propus unii colegi pentru acest post.

Ciolacu a declarat, luni, că Adrian Chesnoiu a avut abordarea corectă, demisionând din funcție după anunțul potrivit căruia este cercetat de către DNA.

“Îl felicit pentru acest gest și această abordare corectă. Cu toții suntem vremelnici în anumite funcții și trecători pe acest pământ. Normal că Adrian era un foarte bun specialist, recunoscut de către toată lumea, atât la Bruxelles, cât și de către fermieri, agricultori. Este un moment delicat pentru Adrian, dar cu abordarea pe care a avut-o și sper că lucrurile să grăbească, să nu treneze acest dosar mai mult decât trebuie în anumite zone, să fie trimis cât mai repede în judecată, își va dovedi nevinovăția”, a afirmat Ciolacu.