Philip Morris România a fost recunoscută drept Angajator de Top, pentru al nouălea an consecutiv4Foto© economie.hotnews.ro

Philip Morris România a fost recunoscută drept Angajator de Top, pentru al nouălea an consecutiv

, 6 știri, 25 vizualizări

Astfel, compania se regăsește și anul acesta în clasamentul angajatorilor preferați, concentrați pe îndeplinirea nevoilor unei forțe de muncă diverse, la nivel global.

Distincția Angajator de Top este rezultatul unei evaluări independente realizate de Top Employers Institute, care a recunoscut și Philip Morris International drept Global Top Employer pentru al șaptelea an consecutiv. Filialele PMI din 33 de țări din Europa, Orientul Mijlociu, Africa și Asia/Pacific au fost de asemenea recunoscute ca angajatori de top.

„Ne bucurăm că suntem din nou certificați Top Employer. Acest lucru ne onorează și ne motivează să continuăm să le oferim colegilor noștri un mediu de lucru plăcut și o experiență extraordinară în Philip Morris România. Obiectivul nostru ca organizație a fost și este să excelăm în asigurarea unui loc de muncă și a unei culturi organizaționale care au la bază incluziunea, diversitatea și respectul. Pasiunea angajaților noștri, dedicarea și talentul lor permit și accelerează tranziția companiei noastre către o Românie fără fum.” a declarat Luminița Florea, Director People & Culture.