Piedone, prima reacție după condamnare: Dacă acei părinți cred că eu le-am omorât copiii, așa să îi ajute Dumnezeu3Foto© hotnews.ro

Piedone, prima reacție după condamnare: Dacă acei părinți cred că eu le-am omorât copiii, așa să îi ajute Dumnezeu

, 5 știri, 65 vizualizări

„Voi continua să lupt. Sunt vinovați și nu sunt eu care spun cine, dar Cristian Popescu Piedone, astăzi, cu 4 ani condamnare cu executare, vă spun încă o dată, aș fi lăsat capul în jos, nu, îl țin foarte sus”, a spus primarul de sector, după aflarea sentinței difinitive.

Primarul de sector a criticat decizia judecătorilor, afirmând că „în aceleași condiții, verificare din aparat propriu, pe declarația patronului, ajungând la mine doar o hârtie, eu nu măsor spațiul, toți primarii din România așa fac. Este aparatul de specialitate al aparatului. Se pare ca domnii au gandit piramida cu varful in jos. Ei au gândit că eu am stat la ghișeu, eu am luat declarația, eu am analizat, eu sunt răspunzător. Rolul primarului e să se ducă la pușcărie când comentează”.

Piedone a completat: „Familia îmi dă putere. Ei știu și nu știu doar ei, sunt cei care m-au judecat înainte, care mi-au spus că nu sunt criminal, aveau nevoie de un brand, ceva să dea breaking news. România nu se dezvoltă așa”.