Poli Iasi – Sepsi 1-4. Meci de cosmar pentru echipa lui Pancu3Foto© onlinesport.ro

Poli Iasi – Sepsi 1-4. Meci de cosmar pentru echipa lui Pancu

, 5 știri, 65 vizualizări

Pancu nu a fost mulțumit de atitudinea fotbaliștilor care au intrat astăzi pe teren. Le reproșează că nu au respectat instrucțiunile primite înaintea partidei.

„Am văzut astăzi lucruri pe care eu nu le promovez, blazare, frică. Degeaba antrenăm ceva, dacă intrăm pe teren triști, plafonați. Asta e marea problemă a fotbalului românesc, pierdem duelurile unu la unu. Ei fac niște lucruri simple, i-am analizat. Știam că Dimitrov urcă mult, intră în careu, apoi știam că sunt periculoși la fazele fixe, că joacă mult pe Safranko”, a declarat Daniel Pancu pentru Look Sport.

„Am avut și niște absențe. Aceeași diferența care a fost între noi și FCSB, când ei au avut bolnavi, a fost și astăzi, în sens invers. Vor mai fi astfel de meciuri, din cauza acestei conjuncturi. Nimic nu este cum a fost vreodată. Vorbim degeaba de echipe, de loturi, de omogenitate, de progres. Eram pe un drum bun, neașteptat, am rămas și eu surprins de modul în care se exprima echipa. Dar să te prezinți fără 8 posibili titulari în fața unei echipe bune, care va merge în play-off... Trebuie să găsim o soluție. Sunt mulți testați pozitiv”, a mai spus antrenorul ieșenilor.