Primele declarații ale lui Daniel Onoriu, după ce a fost în comă și a fost externat. Cum se simte și ce mesaj dur a scris acesta4Foto© bzi.ro

Primele declarații ale lui Daniel Onoriu, după ce a fost în comă și a fost externat. Cum se simte și ce mesaj dur a scris acesta

, 5 știri, 50 vizualizări

Daniel Onoriu se simte mult mai bine și a ținut să le povestească tuturor prin ce cumpănă a trecut atunci când a decis să-și facă o operație de micșorare a stomacului. Iată ce cuvinte a transmis acesta pe rețelele de socializare.

Daniel Onoriu a trecut prin momente grele mult timp, după ce a fost operat în Turcia. Iată ce declarații a făcut acesta în mediul online cu care a uimit pe toată lumea:

„În urmă cu 99 de zile eram un tip normal, cu vise și speranțe și planuri de viitor. Toată viață am fost activ, sportiv, dar și pofticios. Credeam că doar cele câteva kg în plus pe care le aveam erau singură mea problema și am ales cea mai “simplă” și “la modă” metodă de slăbire. Gastric Sleeve (operație de micșorare a stomacului) Nici prin gând nu îmi trecea că am să întru în tragedia vieții mele. Am mai trecut prin încercări, dar incomparabil cu această cumpăna”, a scris el.