Primele precizari ale lui Mugur Isarescu dupa angajarea Vioricai Dancila la BNR9Foto1Video© bzi.ro

Primele precizari ale lui Mugur Isarescu dupa angajarea Vioricai Dancila la BNR

, 20 știri, 60 vizualizări

Guvernatorul Băncii Naționale a României, Mugur Isărescu, a făcut astăzi, 7 iulie 2021, primele declarații cu privire la angajarea Vioricai Dăncilă, fostul premier al României. Guvernatorul susține că aceasta nu a luat locul niciunui specialist de la BNR. Mai mult decât atât, a precizat, totodată, faptul că domeniul în care dânsa lucrează, anume economia verde, este un domeniu relativ nou și pentru Viorica Dăncilă și pentru oricine. De asemenea, a mai afirmat că Dăncilă lucrează de la birou.

„Motivele (angajării n.r.), ca și politica de resurse umane au fost explicate pe larg de directorul resurse umane și se găsesc pe site-ul băncii. Nu am nimic de adăugat. În ceea ce privește domeniul în care dânsa lucrează, n-a luat locul niciunui specialist din Banca Națională. Domeniul în care dânsa lucrează, anume economia verde, este un domeniu relativ nou și pentru dânsa și pentru oricine”, a spus Mugur Isărescu, guvernatorul BNR.

„Nu avem absolvenți de facultate sau de orice studiu în domeniul acesta. Împreună cu colegii care formează lucrul respectiv, studiază, și probabil că în toamnă grupul respectiv va termina o lucrare, va ieși în public cu materialul respectiv”, a mai precizat Isărescu.