Raportul referitor la activitatea Avocatului Poporului, pe ordinea de zi a plenului Parlamentului22Foto1Video© adevarul.ro

Raportul referitor la activitatea Avocatului Poporului, pe ordinea de zi a plenului Parlamentului

, 89 știri, 31 vizualizări

Figurează pe ordinea de zi și raportul de activitate al CNA pe anul 2020, cât și raportul comun asupra Raportului de activitate al Consiliului Național pentru Combaterea Discriminării pe anul 2019, întocmit de comisiile juridice și pentru drepturile omului din Camera Deputaților și Senat.

"În cadrul Birourilor permanente reunite ale celor două Camere am hotărât convocarea plenului comun pentru ziua de marți, începând cu orele 15.00. Printre punctele înscrise pe ordinea de zi se află raportul Avocatului Poporului, raportul Consiliului Suprem de Apărare a Țării.

De asemenea, în cazul în care se va finaliza raportul comisiilor reunite privind Consiliul Național al Audiovizualului, pentru care am dat termen până la începerea plenului de mâine, la orele 15.00, vom introduce pe ordinea de zi și acest raport", a afirmat Ludovic Orban, la finalul ședinței Birourilor permanente reunite de luni.