Reacția principalului suspect în cazul dublei crime din Iași când i-au fost arătate poze cu cadavrele victimelor4Foto© realitatea.net

Reacția principalului suspect în cazul dublei crime din Iași când i-au fost arătate poze cu cadavrele victimelor

, 6 știri, 75 vizualizări

Studentul de origine marocană Ahmed Sami El Bourkadi, principalul suspect în cazul dublei crime din Iași, a fost dus la sediul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iași pentru a-și studia dosarul.

Potrivit avocatei lui El Bourkadi, acestuia i-au fost arătate imagini cu cadavrele celor două victime, moment în care i-ar fi spus avocatei sale că i se face rău când privește fotografiile.

„Vă dați seama că, dacă, Doamne ferește!, sunt niște persoane capabile să facă așa ceva, respectiv un dublu asasinat, nici măcar el (Ahmed Sami El Bourkadi – n.r.) nu mai este în siguranță în momentul de față! Chiar el este bucuros că, momentan, este în arest și nu sub altă măsură, pentru că… Deci, clientului meu, când a studiat dosarul, eu i-am arătat, am insistat, inclusiv pe pozele cu decedații, i s-a făcut rău, a spus că el nu poate să privească așa ceva!”, a declarat avocata Raluca Andrei, potrivit BZI.