Romania a castigat Trofeul Carpati6Foto1Video© adevarul.ro

Romania a castigat Trofeul Carpati

, 9 știri, 193 vizualizări

Prestația naționalei de handbal feminin a României ne dă speranțe înaintea începerii Euro 2022 din noiembrie. Portărița Iulia Dumanska (26 de ani) și Sorina Grozav (23 de ani) au jucat fenomenal.

Naționala de handbal feminin a României a învins Spania, scor 25-23, și a câștigat ediția din 2022 a Trofeului Carpați. După un prim meci modest, 32-32 contra Austriei, fostul antrenor al lui ȚSKA Moscova a reglat mecanismul defensiv. A urmat o victorie convingătoare cu Serbia, scor 26-20, iar astăzi, contra Spaniei, „tricolorele” au profitat de paradele Iuliei Dumanska.

În ceea ce privește evoluția tricolorelor din meciul de azi este de remarcat portărița celor de la Gloria Bistrița și a naționale României, care a fost de netrecut în prima repriză. Cele 9 parade au ținut reprezentativa iberică la doar 10 goluri în primele 30 de minute. Din păcate, nici ofensiva noastră nu a impresionat. Neagu a înscris un singur gol în prima parte, extremele au fost găsite rar, dar reușitele Crinei Pintea au fost suficiente pentru un avantaj fragil, 11-10.