Sorin Grindeanu: Guvernul Ciolos are foarte mari sanse sa fie respins cu cele mai multe voturi4Foto© realitatea.net

Sorin Grindeanu: Guvernul Ciolos are foarte mari sanse sa fie respins cu cele mai multe voturi

, 6 știri, 60 vizualizări

,,Acest Guvern are foarte mari șanse să pice în Parlament cu cel mai mare număr de voturi. Cred că Cioloș o să bată recordul lui Cîțu care a picat deja cu cel mai mare număr de voturi. (...) Dacă nu au găsit pe altcineva mai bun decât Mihăilă și Voiculescu, că mă gândesc că domnul Voiculescu a refuzat și și-a pus pupila, e de plâns.

Atât timp cât vii cu doamna Mihăilă la Sănătate, cu Năsui, cu toți ceilalți care și-au dat măsura competenței în acest an în care au fost la guvernare, cred că lucrurile sunt evidente și o să fie evidente pentru toată lumea mâine la audieri. Mâine toată ziua sunt audieri, încep să ne vină foarte multe date despre diverși oameni propuși și care nu erau chiar așa vedete până acum și o să vedem mâine în comisii", a precizat Sorin Grindeanu, la Palatul Parlamentului.

Acesta a afirmat că PSD va avea, miercuri dimineață, o ședință a Biroului Politic Național în care se va decide dacă parlamentarii partidului participă sau nu la ședința de plen comun în care se va supune la vot învestirea Cabinetului Cioloș.