Start la transformări. Show-ul Te cunosc de undeva revine pe Antena 13Foto© observatornews.ro

Start la transformări. Show-ul Te cunosc de undeva revine pe Antena 1

, 5 știri, 31 vizualizări

11 concurenți talentați și dornici de distracție vor intra în spectaculosul joc al transformărilor, în cel de-al 16-lea sezon al show-ului. Radu Ștefan Bănică, Emilia Popescu, Mirela Vaida, Pepe și Cristina Vasiu vor evolua solo, în vreme ce Adriana Trandafir va concura din nou alături de Romică Țociu, Andrei Ștefănescu va face echipă cu Ana Baniciu, iar Liviu Vârciu va performa alături de Raluka.

''Vestea revenirii pe platourile de filmare la scurt timp după încheierea sezonului trecut m-a bucurat foarte tare! Sezonul 16 se anunță unul de senzație, iar garnitura de concurenți este una cum nu se poate mai potrivită. Abia așteptăm să vă arătăm din 6 februarie, în fiecare sâmbătă, de la 20:00, ce nebunie, ce bucurie și ce bună dispoziție este la noi la platou, zi de zi!'', a declarat Andreea Bălan.

Profesorul de actorie, Cristi Iacob, pariază și el pe acest sezon: ''Sezonul 16 va fi unul grozav. Concurenții sunt foarte, foarte buni, sunt mulți competitivi, oameni cu experiența transforming show-ului, actori buni. Nici nu vreau să îmi amintesc cât de greu ne este în fiecare ediție, atunci când trebuie să acordăm notele.