Sute de elevi au fost evacuați dintr-un liceu din Vaslui în timpul simulării Bacalaureatului, în urma unei alerte cu bombă5Foto© libertatea.ro

Sute de elevi au fost evacuați dintr-un liceu din Vaslui în timpul simulării Bacalaureatului, în urma unei alerte cu bombă

, 9 știri, 12 vizualizări

Alertă cu bombă, miercuri dimineața, într-un liceu din municipiul Vaslui. Amenințarea a fost trimisă prin e-mail Poliției Locale, care a dispus imediat evacuarea unității de învățământ. Mai multe echipaje de polițiști, geniști, pompieri fac, și la această oră, verificări. Dacă se va dovedi că a fost o alertă falsă, autorul riscă o amendă de 5.000 de lei.

Mesajul electronic care anunța prezența unei bombe în Liceul „Mihail Kogălniceanu” a fost primit pe adresa de e-mail a Poliției Locale Vaslui la ora 11:19. Imediat, s-a dat alertă în școală și peste 300 de elevi și profesori, prezenți la cursuri, au fost evacuați.

„Miercuri, 7 decembrie 2022, ora 11:19, Poliția Locală Vaslui a primit, pe adresa de e-mail a unității, un mesaj electronic referitor la amplasarea unor materiale explozive, în incinta unei unități de învățământ – liceu, din municipiul Vaslui. Unitatea de învățământ a fost evacuată”, se arată în comunicatul IPJ Vaslui.