Tancurile petroliere second-hand sunt la mare căutare din cauza războiului din Ucraina4Foto1Video© puterea.ro

Tancurile petroliere second-hand sunt la mare căutare din cauza războiului din Ucraina

, 6 știri, 99 vizualizări

După Nathan for you, comicul canadian Nathan Fielder revine pe micile ecrane de televizor, laptop sau telefon cu un alt serial creat în stilul său inconfundabil, miniseria The Rehearsal.Un show bazat pe un proiect bizar, care-și propune să-i ajute pe oamenii nehotărîți, ezitanți sau care n-au curajul să se confrunte cu anumite situații de viață și tot amînă să-și rezolve diversele probleme morale.

Ca să le fie mai ușor să ia decizia de a acționa, Nathan le reconstituie în detaliu set-up-ul familiar, într-o simulare cît mai exactă, cu actori antrenați să-i joace pe cei aflați într-un scenariu ca de Iartă-mă!, astfel încît, la repetiția asta de dinainte de evenimentul real, omul să se simtă confortabil cu atmosfera locului și cît mai pregătit pentru momentul adevărului.

Un tip i-a mințit pe amicii din grupul cu care se întîlnește săptămînal ca să joace Trivia într-un bar că are studii superioare și îi e teamă să recunoască minciuna. Un altul s-a certat cu fratele mai mare, pentru o parte din moștenirea lăsată de bunicul lor, și nu se simte în stare să aibă cu el discuția lămuritoare.