Tavi Clonda, despre problemele de sănătate pe care le are Gabriela Cristea: „Noaptea pe la 4 jumătate m-a trezit, tremura toată”2Foto© libertatea.ro

Tavi Clonda, despre problemele de sănătate pe care le are Gabriela Cristea: „Noaptea pe la 4 jumătate m-a trezit, tremura toată”

, 5 știri, 19 vizualizări

Tavi Clonda, despre problemele de sănătate ale Gabrielei Cristea. Prezentatoarea TV a ajuns în urmă cu câteva zile la spital, iar aceasta a ținut să precizeze într-o postare că i-a cedat corpul.

Acum, soțul ei, Tavi Clonda a vorbit despre problemele de sănătate cu care aceasta se confruntă.

Gabriela Cristea a ajuns la spital în urmă cu câteva zile unde s-a footgrafiat pe patul de spital, cu perfuzia în mână. Vedeta nu a oferit mai multe detalii despre ce s-a întâmplat, iar Simona Gherghe i-a luat locul la ”Mireasa-Capriciile Iubirii”. Tavi Clonda a povestit că aceasta are o infecție la rinichi și s-a simțit foarte rău, motiv pentru care a decis să meargă la spital să-și tratament. În prezent, artistul a declarat că soția sa este bine, dar trebuie să ia un tratament.

”Este bine, urmează un tratament la spital. Are o infecție la rinichi. Nu este de joacă. Nu este într-o fază foarte avansată, dar, oricum, este acută cumva și trebuie ținut un tratament riguros, căci altfel poate să devină totul mai neplăcut pe termen lung. Tratamentul este de o lună de zile, iar antibioticul îl ia două săptămâni’, a declarat Tavi Clonda pentru ego.ro.