TJ Miles a fost eliminat de la Survivor România 2022. Câți bani a încasat Tibi Iordache în cele 18 săptămâni de reality show7Foto1Video© libertatea.ro

TJ Miles a fost eliminat de la Survivor România 2022. Câți bani a încasat Tibi Iordache în cele 18 săptămâni de reality show

, 8 știri, 96 vizualizări

Competiția “Survivor RomâniaRomâniaRomânia 2022” se apropie de sfârșit, așadar a venit rândul faimosului TJ Miles să părăsească jungla în această săptămână. Restul concurenților au avut un șoc în momentul în care i-au auzit numele, iar TJ și-a păstrat cu greu emoțiile, declarând că, deși nu a atins premiul cel mare, acesta se consideră un câștigător.

TJ Miles, pe numele lui real Tiberiu Iordache, este născut în România, dar mutat din copilărie alături de familia sa, în Toronto. Deși a dobândit numeroși admiratori datorită șarmului său prezentat pe platformele “TikTok” și “Youtube”, nu mulți cunosc trecutul tumultos de care a avut parte fostul concurent Survivor.

În urmă cu 9 ani, vedeta a fost implicată într-o situație delicată, ajungând să intre în arest. Pe ce motiv? Ei bine, oamenii legii din Canada, l-au surprins pe TJ Miles în posesie de substanțe stupefiante de mare risc, drept pentru care a fost nevoit să petreacă o zi în închisoare. În momentul actual, fostul concurent al echipei albastre deține propria afacere în țară, deschisă din primii săi bani, un service auto.