Un autobuz cu muncitori români s-a răsturnat în Spania. Doi oameni au murit, iar alți trei sunt grav răniți6Foto© stirileprotv.ro

Un autobuz cu muncitori români s-a răsturnat în Spania. Doi oameni au murit, iar alți trei sunt grav răniți

, 7 știri, 53 vizualizări

Astăzi s-a produs un accident extrem de grav pe drumul A-8327, în Spania, în jurul orei 6.50 (ora Spaniei). Un autobuz s-a răsturnat pe șoseaua din Andaluzia, între localitățile Pedrera și La Roda.

În autobuz se aflau 18 persoane, angajate în agricultură și care se îndreptau spre un câmp din Antequera. Toți erau lucrători temporari de origine română care se aflau în drum spre locul lor de muncă. Autobuzul îi luase din orașele din Sevilla și Córdoba, scrie El Pais. Din motive necunoscute încă, vehiculul s-a răsturnat. La fața locului au ajuns mai multe echipaje de salvare, printre care și un elicopter.

Doi români au murit, iar alți trei au fost răniți grav într-un accident care a avut loc miercuri dimineață, în Spania. Aceștia se aflau într-un autobuz cu alte 13 persoane, care se îndreptau spre muncă, atunci când autovehiculul s-a răsturnat pe o șosea din Andaluzia, între localitățile Pedrera și La Roda.