Un consilier general PSD din cadrul Consiliului General al Municipiului București și-a dat demisia6Foto1Video© stirileprotv.ro

Un consilier general PSD din cadrul Consiliului General al Municipiului București și-a dat demisia

, 8 știri, 51 vizualizări

Organizația PSD București și organizația PSD sector 4 anunță că dl Neacșu Lazăr și-a prezentat în această dimineață demisia din Partidul Social Democrat și din calitatea de consilier general PSD din cadrul Consiliului General al Municipiului București, a transmis filiala PSD, prin intermediul unui comunicat de presă, citat de News.ro.

Potrivit jurnaliștilor de la Recorder, Lazăr Neacșu este la al doilea mandat de membru în CGMB, din partea PSD și, înainte de politică, a avut afaceri în construcții, el fiind indicat de sursele jurnaliștilor ca un ”agent de influență a Bisericii, care trage sfori pentru obținerea de fonduri din fondurile locale.

Acesta le spune celor de la Recorder cum a intrat în politică.

”În 2016 nu am avut ce face, și l-am intrebat pe Marele Alb: >< >. El m-a sfătuit. Și asa a fost, n-a câștigat PSD în toată țara? Da. Normal, că-i securist. Normal, că-i securist. E de-al lor, nu? E cel mai informat om, ca și Papa”, spune Neacsu în înregistrarea Recorder.