Un elev din Vâlcea a intrat în școală cu un pistol© bzi.ro

Un elev din Vâlcea a intrat în școală cu un pistol

, 7 știri, 24 vizualizări

Incident care putea să aibă urmări tragice în Vâlcea unde un elev a intrat în scoală având un pistol. Arma era de tip Airsoft dar putea să pună în pericol persoanele de lângă el. Jandarmii au intervenit de urgență și i-au aplicat tânărului teribilist o amendă în valoare totală de 2.500 de lei.

Asemenea pistoale sunt accesibile pentru cumpărare și nu există o reglementare, dar există o limită minimă de vârstă. Așadar, pentru a cumpăra un tip de pistol airsoft, persoană trebuie să aibă minim 18 ani.

Jandarmii din Vâlcea au fost sesizați asupra faptului că un elev în vârstă de 17 ani a intrat în școala având asupra lui un pistol de tip airsoft. Jandamii s-au prezenntat la fața locului și i-au confiscat arma elevului. În speță i-au făcut și dosar penal.  Luat la întrebări de oamenii legii, tânărul a recunoscut că a cumpărat arma de pe un site de anunțuri și că nu cunoaște persoane care i-a vândut arma. În cauză, băiatul a fost amendat cu suma de 2.500 de lei. Acesta este elev în clasa a 11-a la Colegiul Tehnic Forestier din Râmnicu Vâlcea.