Un italian a încercat să se vaccineze într-un braț fals din silicon, sperând că va putea obține certificatul verde5Foto© stirileprotv.ro

Un italian a încercat să se vaccineze într-un braț fals din silicon, sperând că va putea obține certificatul verde

, 8 știri, 78 vizualizări

Bărbatul, în vârstă de 50 de ani, a mers joi la un centru de vaccinare anti-COVID din regiunea italiană Piemont și a vrut să primească vaccinul într-un braț fals din silicon. A făcut acest lucru pentru că își dorea să obțină certificatul verde fără a fi în realitate imunizat, relatează AFP, citată de News.ro.

”Acest caz ar friza ridicolul, dacă n-am vorbi despre o faptă de o gravitate uriașă și inacceptabilă față de sacrificiul pe care pandemia a făcut să-l plătească comunitatea noastră, ca vieți omenești și costuri sociale și economice”, a scris într-o postare pe Facebook, președintele regiunii Piemont, Alberto Cirio.

Potrivit sursei citate, deși proteza semăna foarte bine cu un braț adevărat, infirmierei care se pregătea să-l injecteze pe bărbat i s-a părut ciudată culoarea și senzația la atingere a brațului. Atunci i-a cerut bărbatului să-și scoată cămașa și astfel a decoperit că acesta purta un braț fals.