Un nou cuplu de vedete va obține pașaportul de trecere spre Georgia, la Asia Express- Drumul Împăraților. Show-ul, lider de audiență5Foto© observatornews.ro

Un nou cuplu de vedete va obține pașaportul de trecere spre Georgia, la Asia Express- Drumul Împăraților. Show-ul, lider de audiență

, 8 știri, 39 vizualizări

Conform datelor oferite de Kantar Media, la nivelul publicului comercial din mediul urban cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani, Antena 1 a fost lider cu o medie de 8.4 puncte de rating și 26.9% cota de piață, fiind urmată de Pro Tv cu 7.8 puncte de rating și 25% cota de piață.

Și la orașe, a doua ediție a celui de-al cincilea stage al show-ului de la Antena 1 a fost lider de piată cu o medie de 7.2 puncte de rating și 18.3% cota de piață, în vreme ce Pro Tv se clasa pe locul al doilea cu 7.1 puncte de rating și 18 procente din cota de piață. În minutul de aur, 22:09, peste 1.5 milioane de telespectatori urmăreau Aventura Asia Express – Drumul Împăraților.

În seara aceasta, de la 20:30 pe Antena 1, ediția va începe cu un joc de amuletă între familia Natanticu și surorile Buble: ”Dacă vom câștiga vom primi și pietre, iar Irina ne-a anunțat că vom avea un avantaj mare la plecarea la imunitate. Iar pentru asta ne dorim cel mai mult să câștigăm jocul de amuletă”.