Un om de afaceri și-a cumpărat propria stradă în Brașov, iar Primăria încearcă să o cumpere înapoi pentru a o putea amenaja3Foto© stirileprotv.ro

Un om de afaceri și-a cumpărat propria stradă în Brașov, iar Primăria încearcă să o cumpere înapoi pentru a o putea amenaja

, 6 știri, 51 vizualizări

Este vorba despre 5.850,8 metri pătrați, sectorul străzii Emanoil Bernfeld, cuprins între strada Ioan V. Socec și strada Ștefan Baciu - aproximativ 150-200 metri.

„A avut loc o licitație. Din păcate, Primăria Brașov nu a participat la această licitație și strada a fost achiziționată de către o persoană fizică. Dorința tuturor locatarilor din cartier ar fi ca strada să fie amenajată, asfaltată, iluminată și să poată fi folosită de toți locuitorii cartierului”, a precizat Valentin Adi Tronaru.

Potrivit acestuia, și până acum, „de-a lungul anilor, noi am depus numeroase sesizări la Primăria Brașov, solicitând ca acest sector de stradă să fie iluminat și asfaltat, dar nu am primit niciun răspuns. Sunt destule familii în cartier care ar putea folosi această stradă. În zonă sunt aproximativ 500 de apartamente și, pentru a ajunge acasă, oamenii merg prin noroi sau praf, pe o stradă care nu este iluminată. De asemenea, această stradă este utilă și celor care vor să ajungă la unitățile de învățământ sau la piața agroalimentară din Tractorul”, a mai declarat acesta, potrivit bzb.ro.