Un român condamnat în Italia pentru că și-a ucis iubita și i-a ars cadavrul într-o mașină, prins de polițiștii arădeni4Foto© observatornews.ro

Un român condamnat în Italia pentru că și-a ucis iubita și i-a ars cadavrul într-o mașină, prins de polițiștii arădeni

, 5 știri, 26 vizualizări

Bărbatul de 50 de ani care și-a împușcat iubita și apoi a dat foc cadavrului, în Italia, a fost prins de polițiști, în județul Arad. El va fi prezentat magistraților Curții de Apel Timișoara.

Românul a fost căutat de autoritățile din Italia încă din 2008. Atunci s-a întâmplat grozăvia. Bărbatul de 50 de ani și-a împușcat iubita și i-a ars trupul neînsuflețit într-o mașină. După mai bine de 14 ani, criminalul a fost prins de polițiști, la Sebiș, în județul Arad.

Bărbatul este original din localitatea arădeană Dezna.

“Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale, împreună cu cei ai orașului Sebiș, cu sprijinul luptătorilor Serviciului pentru acțiuni speciale au depistat un bărbat de 50 de ani, din Dezna, căutat de autoritățile judiciare din Italia pentru săvârșirea infracțiunii de omor. În anul 2008, bărbatul și-a împușcat concubina, a ars cadavrul, în interiorul unei mașini, pe care a împins-o într-un râu din regiunea Calabria”, a transmis Inspectoratul de Poliție a Județului Arad.