Un tânăr a căzut de la înălțime la câteva minute după ce s-a vaccinat anti-Covid, la un centru din Iași3Foto© stirileprotv.ro

Un tânăr a căzut de la înălțime la câteva minute după ce s-a vaccinat anti-Covid, la un centru din Iași

, 9 știri, 80 vizualizări

Tânărul de 23 de ani s-a prezentat joi, la centrul de vaccinare de la Casa de Cultură a Studenților. După ce s-a vaccinat, el s-a sprijinit de o balustradă și a căzut de la etajul unu, în interiorul clădirii, potrivit Ziarului de Iași. Omul s-a dezechilibrat după ce a suferit un atac de panică, au spus medicii care au sosit la fața locului. DSP Iași a transmis însă, pentru Libertatea, că bărbatul nu a respectat recomandările personalului medical și a vrut să plece la două minute după imunizare.

Bărbatul s-a sprijinit de o balustradă după vaccinare și, în urma unei reacții tip atac de panică, a căzut pe spate, spun medicii care l-au preluat pe tânăr. El a fost transferat în stare stabilă la spital.

„Este un bărbat de 23 ani cu o stare lipotimică postvaccinală, posibil o reacție vagale (n.red. atac de panică, bătăi neregulate ale inimii) în cele 15 minute postvaccin. S-a aplecat peste balustradă și a căzut de la etajul 1. Este policontuzionat, fără fracturi sau sângerări, stabil hemodinamic, în Unitatea de Primire a Urgențelor i se vor face investigații pentru traumă. Nu are fracturi cu sângerare externă, este conștient. Nu are elemente de reacție alergică”, a declarat dr. Diana Cimpoeșu, medic șef UPU-SMURD, într-un mesaj transmis presei.