Un traficant din București a aruncat pe geam un rucsac plin cu heroină, care a căzut la picioarele polițiștilor - surse3Foto© rfi.ro

Un traficant din București a aruncat pe geam un rucsac plin cu heroină, care a căzut la picioarele polițiștilor - surse

, 7 știri, 43 vizualizări

Procurorii DIICOT - Structura Centrală și ofițerii DCCO și BCCO București au efectuat șapte percheziții domiciliare în Capitală, fiind capturate 1,2 kilograme de heroină și aproape 6 kilograme de canabis.

În urma descinderilor au fost reținute trei persoane, pentru săvârșirea infracțiunilor de trafic de droguri de mare risc, trafic intern și internațional de droguri de risc și deținere fără drept de droguri de risc, în vederea traficării. Aceștia urmează să fie prezentați la Tribunalul București cu propunere de arestare preventivă.

Doi dintre traficanți vindeau heroină și cocaină pe raza Sectorului 5, iar al treilea se ocupa cu comercializarea de canabis, achiziționat din Spania. Conform unor surse judiciare, când polițiștii au ajuns la apartamentul unui traficant, acesta a aruncat heroina pe geam, într-un rucsac, care a căzut însă la picioarele polițiștilor prezenți lângă imobil.