Universitatea Craiova – Academica Clinceni 0-0. Un meci care a marcat debutului pentru nepotul lui Ilie Balaci in Liga 15Foto© onlinesport.ro

Universitatea Craiova – Academica Clinceni 0-0. Un meci care a marcat debutului pentru nepotul lui Ilie Balaci in Liga 1

, 12 știri, 15 vizualizări

Universitatea Craiova a terminat la egalitate cu Academica Clinceni, 0-0, miercuri, pe Stadionul ''Ion Oblemenco'', într-un meci din etapa a 10-a a fazei play-off a Ligii I de fotbal. Cel mai important element din acest meci, primul jucat cu spectatori pe Oblemenco după mai bine de un an de zile, a fost debutul lui Atanas Trică-Balaci (16 ani) la Universitatea.

Nepotul legendarului Ilie Balaci a intrat pe teren în min. 88, purtând tricoul cu numărul 88 (8 a fost numărul pe care îl purta Ilie Balaci). Meciul în sine a fost unul fără miză, după ce Universitatea a cucerit Cupa României, iar Academica nu a părut suficient de motivată pentru a obține o victorie care să îi asigure locul al cincilea.

Totuși, cele două echipe și-au creat o serie de ocazii, gazdele ratând prin Reagy Ofosu (13), Alexandru Cîmpanu (45+1, 54), Andrei Ivan (54). Academica a avut ocazii mai multe și mai clare, prin Raul Rusescu (16, 69, 70 - bară), Răzvan Patriche (45), Adrian Popa (79). Academica a încheiat meciul în zece oameni, Paul Pîrvulescu primind cartonaș roșu pentru lovirea lui Vasile Constantin.