Viorica Dăncilă ar putea fi chemată la Parchet în Dosarul 10 august3Foto1Video© bzi.ro

Viorica Dăncilă ar putea fi chemată la Parchet în Dosarul 10 august

, 5 știri, 44 vizualizări

Procurorul general al României, Gabriela Scutea, a afirmat, miercuri seară, că nu este exclusă audierea fostului premier Viorica Dăncilă și a fostului ministru de Interne Carmen Dan în Dosarul 10 august, cele două fiind printre persoanele vizate de plângerile formulate de mai multe ONG-uri. În plus, Scutea a precizat că, după vizionarea tuturor imaginilor din piață au mai fost identificați suspecți și s-a purtat corespondență electronică cu peste 400 de persoane, relatează news.ro.

Gabriela Scutea a declarat, miercuri seară, la Euronews România, că, în urma unor plângeri formulate de mai multe ONG-uri care au susținut protestul din 10 august 2018 împotriva fostului ministru de Interne Carmen Dan, împotriva fostului prim-ministru al României, Viorica Dăncilă, dar și împotriva unor conducători ai unor partide politice aflate la guvernare, nu va fi exclusă o audiere.

”Au fost efectuate anumite audieri în momentul în care cauza s-a aflat la DIICOT, dar nu suntem în momentul în care să fie persoane suspectate pentru infracțiunile care sunt reținute autorilor principali cei trei conducători din Jandarmeria Română și secretarul de stat în MAI”, a declarat Scutea, potrivit www.euronews.ro.