Vot luni, în Parlament, pentru revocarea lui Niculae Bădălău de la Curtea de Conturi, după ce a fost arestat preventiv14Foto© hotnews.ro

Vot luni, în Parlament, pentru revocarea lui Niculae Bădălău de la Curtea de Conturi, după ce a fost arestat preventiv

, 27 știri, 52 vizualizări

Camera Deptaților și Senatul se reunesc luni în ședință comună, pentru a vota revocarea din funcție a lui Niculae Bădălău din funcîia de vicepreședinte al Aitorității de Audit a Curții de Conturi, după ce fostul parlamentar PSD a fost arestat sub acuzația de luare de mită. Bădălău și-a preluat mandatul la Curtea de Conturi în octombrie 2020.

Conducerea Parlamentului a decis să dea un termen pentru raport până luni, la ora 12.00, în comisiile reunite buget finanțe, iar plenul comun se va întruni de la ora 14.00, pentru a vota cererile depuse de PSD și USR privind revocarea din funcția de vicepreședinte al Autorității de Audit a Curții de Conturi a lui Niculae Bădălău, arestat sub acuzația de dare de mită.

USR a cerut Birourilor celor două Camere ale Parlamentului, declanșarea procedurii de revocare a lui Niculae Bădălău din funcția deținută la Curtea de Conturi, după reținerea acestuia de către DNA.