1 Decembrie - Declarații
1 Decembrie, Ilfov - Ultimele declarații din presa
comună din județul Ilfov, România
“ Sunt fericită că am avut un concert de 1 Decembrie extraordinar de frumos. Sunt fericită că am oameni minunați lângă mine, care cred în mine, pe care-i fac să strălucească și lângă care eu strălucesc.…
Ozana Barabancea,
Ozana Barabancea iubește brazii de Crăciun, dar nu poate să-și facă…
“ Delia, tu nu cumva să te crezi intangibilă doar pentru că ești o cântăreață… Deși ți s-a urcat la cap pentru că te-au luat ăștia pe la Antenă, îți calcă cămășile de bărbat… nu știu ce se întâmplă pe…
Oana Zăvoranu,
The Trolling Stones: Patriotism, feminism și apă plată
“ În primul rând, am observat trezirea în conștiință. Pe 1 Decembrie, când a fost Ziua Națională a României, Deșteaptă-te, române s-a transformat în trăim deșteptarea. Este uluitor faptul că majoritatea…
Călin Georgescu,
Călin Georgescu, în prima confruntare înainte de turul 2: “Sunt pro…
“ Am pus și eu ștampila. Cu asta... pașnic! Am votat cu gândul la Ziua Națională, la înaintași și totodată le cei tineri, la copilul meu, Radu, la toți copiii României. Am votat ca pentru prima oară…
George Simion,
Generația decrețeilor și-a luat țara înapoi, de 1 Decembrie
“ Fac un apel la instituțiile statului român să respecte democrația, să se asigure că cei care au furat astăzi voturi, care au obținut voturi prin amenințare, care au falsificat de la buletine de vot,…
George Simion,
George Simion, prima reacție după alegerile parlamentare: „Vocea țării…
“ Îi mulțumim lui Dumnezeu pentru felul în care a reușit să unească românii astăzi. Îi mulțumim lui Dumnezeu pentru că astăzi sărbătorim împreună 1 Decembrie.
Mulțumesc din suflet că ați fost, sunteți…
George Simion,
George Simion, prima reacție după alegerile parlamentare: “Vocea țării…
“ Astăzi votăm. La muți ani, România!
David Popovici,
David Popovici: „Astăzi votăm. La muți ani, România!”
“ Am votat cu speranță, cu nădejde de mai bine, de normalitate, de dreptate și cu încredere în cei cărora le-am acordat votul meu. (…) La ora 7 am fost acolo, poate 7:01. Nici nu se putea altfel. M-am…
Maia Morgenstern,
Maia Morgenstern, mesaj de 1 Decembrie! “La ora 7 am fost la vot. Am…
“ Adresez urările mele de bine, un La mulți ani sincer și călduros tuturor, cu ocazia Zilei Naționale a României
Maia Morgenstern,
Maia Morgenstern, mesaj de 1 Decembrie! “La ora 7 am fost la vot. Am…
“ A fost o mare bucurie să fiu astăzi alături de câmpulungeni la parada de 1 Decembrie. Dragii mei câmpulungeni mi-au arătat că se poate și corect, se poate cu muncă, pe fapte, nu pe vorbe. Mi-au dat…
Elena Lasconi,
Mesajul Elenei Lasconi de 1 Decembrie. “Să ne privim cu înțelegere și…
“ 1 Decembrie este o zi plină de semnificație pentru toți cei care iubesc România. Noi, cei din Republica Moldova, iubim România așa cum iubești o soră mai mare: pentru că avem aceleași rădăcini,…
Maia Sandu,
Maia Sandu: Iubim România așa cum iubești o soră mai mare
“ Ei au fost spulberați în primul rând de electorat. Uitați-vă la Ciucă, Ciucă n-a fost nici la jumătate din necesarul de voturi să intre în turul doi. Deci independent de Georgescu, Ciucă a luat 8…
Traian Băsescu,
Traian Băsescu a răbufnit după ce a pus ștampila pe buletinul de vot!…