1 Decembrie - Declarații

1 Decembrie, Ilfov - Ultimele declarații din presa
comună din județul Ilfov, România
“ Ziua de 1 Decembrie a devenit, din păcate, în ultima vreme, un fel de întrecere despre cine este cel mai patriot și mai suveranist din țară. Ca și cum asta înseamnă să strigi cât mai tare că iubești…
Sorin Grindeanu,
Sorin Grindeanu, în ședința solemnă de Ziua Națională: Adevăratul…
“ Pentru a evita ca un om să ia de mai multe ori porție de fasole și ciolan, cum s-a întâmplat în anii trecuți, și pentru că numărul e limitat, nu avem nelimitate porțiile, am ales această variantă cu…
Mario De Mezzo,
Uniți de coada la fasole cu ciolan. „Ar fi bine să ne mai întoarcem la…
“ Dacă îmi doresc ceva de 1 Decembrie este ca școala din România să se trezească și să predea elevilor istoria adevărată a secolului 20
Tudor Chirilă,
Mesajul lui Tudor Chirilă de Ziua Națională a României: „Acolo ajunge…
“ Nu mă bucur, dar îi înțeleg pe oameni. Până la urmă, este o zi de sărbătoare, ar trebui să fim bucuroși. Pe de altă parte, nu mă surprinde; anul ăsta a fost greu pentru noi…
Victor Ponta,
EXCLUSIV Victor Ponta, după ce Ilie Bolojan a fost huiduit de 1…
“ Facem un ceaun cu ceapă cu usturoi cu ardei iute. Deci are influențe foarte mari din gulașul unguresc, dar e totuși un ceaun. Pentru Ziua noastră națională. Pentru ziua noastră națională
Charlie Ottley,
Charlie Ottley, românul. Cum a petrecut de 1 Decembrie și ce planuri…
“ Sunt emoționat și onorat să fiu considerat cel mai bun sportiv al României. Sunt privilegiat să petrec seara cu atât de mulți sportivi, cu cei mai buni sportivi din România. Anul următor, cea mai mare…
David Popovici,
Gala Mari Sportivi, transmisă de Prosport într-o ediție eveniment de 1…
“ Ceva a lipsit de la expoziția de forță a Armiei Române
Cristian Tudor Popescu,
Cristian Tudor Popescu: „Ceva a lipsit de la expoziția de forță a…
“ 1 Decembrie este ziua în care România își amintește că destinul ei a fost scris prin curajul și hotărârea oamenilor. Nu doar prin vorbe, ci prin fapte: prin Unirea de la Alba Iulia, prin sacrificiul…
Marcel Ciolacu,
Fost premier, de Ziua Națională: Nu este doar despre trecut, ci despre…
“ 1 decembrie ne îndeamnă să avem încredere în România și în noi înșine
Ilie Bolojan,
Ilie Bolojan: „1 decembrie ne îndeamnă să avem încredere în România și…
“ În acest an, aceasta este singura decorație conferită cu prilejul zilei de 1 Decembrie, un gest simbolic, prin care aducem un omagiu întregii generații de eroi care au scris cu sângele lor destinul…
Nicușor Dan,
Președintele României a decorat un singur veteran de 1 Decembrie:…
“ Distincția pe care i-am conferit-o este un gest de recunoaștere pentru serviciile sale militare excepționale din timpul celui de-Al Doilea Război Mondial, dar și pentru implicarea sa neobosită în…
Nicușor Dan,
Președintele României a decorat un singur veteran de 1 Decembrie:…
“ Pentru asta trebuie să adunăm energia fiecărui om care muncește, visează și iubește această țară. De aceea, de 1 Decembrie, sărbătorim nu doar istoria și eroii trecutului, ci și pe oamenii…
Sorin Grindeanu,
Sorin Grindeanu, mesaj special de Ziua Națională a României. „Să facem…