1 Mai (stație de metrou) - Declarații
.webp)
1 Mai (stație de metrou) - Ultimele declarații din presa
“ Mulți vecini mi-au spus că au făcut reclamații la Primărie. (...) Eu am probleme, mai nou, cu somnul. Anul trecut, am avut probleme cu inima. Nu am dormit 15 nopți, nu știu din ce motiv și s-a…

Mihai Trăistariu,
Mihai Trăistariu, nopți de coșmar în Mamaia Nord, în minivacanță: „Mi…
“ N-am dormit deloc, e ca un cutremur continuu

Mihai Trăistariu,
Mihai Trăistariu, nopți de coșmar în Mamaia Nord, în minivacanță: „Mi…
“ N-am dormit toată noaptea! Festivalu’ din Mamaia Nord a zguduit toată stațiunea. De la 9 seara pân’ la 8 dimineața ține.
Pe 1 și 2 mai. Ideea nu este rea. Mamaia Nord merită un festival de anvergură,…

Mihai Trăistariu,
Mihai Trăistariu, coșmar în minivacanța de 1 Mai. Artistul a povestit…
“ N-am dormit toată noaptea! Festivalu’ din Mamaia Nord a zguduit toată stațiunea. De la 9 seara pân’ la 8 dimineața ține. Pe 1 și 2 mai. Ideea nu e rea. Mamaia Nord merită un festival de anvergură… dar…

Mihai Trăistariu,
Mihai Trăistariu, furios după petrecerile desfășurate în Mamaia de 1…
“ Le-am pregătit 12 momente, organizate în 6 categorii distincte. Câte 2 momente pentru fiecare categorie. E destul de simplu. Ne dorim să implicăm și mai mult publicul în experiența «Românii au…

Andi Moisescu,
Ce a difuzat Pro TV în locul emisiunii Românii au Talent, după ce a…
“ Eu am făcut apel ca mulți români să își petreacă vacanțele în țară pentru că este un an greu economic și este important acest aport. E important să alocăm buget important pentru promovarea țării. Anul…

Ambrozie-Irineu Darău,
Ce buget și-au stabilit românii pentru minivacanța de 1 Mai. Locurile…
“ Rezervările s-au făcut aproape pe last minute în ultima perioadă. Cred că și puțină neîncredere, puțină îngrijorare

Nicușor Stanciu,
Ce buget și-au stabilit românii pentru minivacanța de 1 Mai. Locurile…
“ Munca trebuie respectată și nicio muncă cinstită nu este o rușine

Dragoș Pîslaru,
Dragoș Pîslaru, de 1 mai: „Munca trebuie respectată și nicio muncă…
“ Mâine este Ziua internațională a Muncii. Cu mandatul pe care îl am ministrul interimar al Muncii, aș vrea să mulțumesc tuturor celor care muncesc și țin cu numărul la construcția acestei țări și, în…

Dragoș Pîslaru,
Ziua Muncii în plină criză politică. Mesaje ale liderilor…
“ Vă așteptăm la localul nostru, cei din familie se ocupă și de meniu și de rețete. Micii, da, sunt foarte gustoși, toți îi laudă. Eu sunt mai mult cu munca prin curte, acum am câțiva muncitori, pentru…

Constantin Enceanu,
Cât costă o porție de mici la restaurantul lui Constantin Enceanu de 1…
“ Deși suntem la final de primăvară, la altitudini mari condițiile rămân în continuare dificile, cu zăpadă instabilă, porțiuni înghețate și variații rapide de temperatură, care pot influența…

Sfântul Sebastian,
Frig ca iarna și strat instabil de zăpadă pe munte, de 1 Mai.…
“ În comparație cu Constantin Enceanu, care vinde porția de mici cu muștar, cartofi prăjiți și pâine, noi vindem numai mici la bucată. Un mic, doi mici. Anul trecut îi vindeam cu 5 lei bucata. Numai așa…

Rică Răducanu,
Rică Răducanu a găsit formula succesului pe litoral: „Mici la bucată.…