1 Mai (stație de metrou) - Declarații
.webp)
1 Mai (stație de metrou) - Ultimele declarații din presa
“ Deși suntem la final de primăvară, la altitudini mari condițiile rămân în continuare dificile, cu zăpadă instabilă, porțiuni înghețate și variații rapide de temperatură, care pot influența…

Sfântul Sebastian,
Frig ca iarna și strat instabil de zăpadă pe munte, de 1 Mai.…
“ În comparație cu Constantin Enceanu, care vinde porția de mici cu muștar, cartofi prăjiți și pâine, noi vindem numai mici la bucată. Un mic, doi mici. Anul trecut îi vindeam cu 5 lei bucata. Numai așa…

Rică Răducanu,
Rică Răducanu a găsit formula succesului pe litoral: „Mici la bucată.…
“ Am fi redeschis acum, pe 1 Mai, de Ziua Muncii, dar va fi prea frig, nu vor fi turiști prea mulți. Am căzut de acord în familie să revenim din 1 iunie, când va fi cald și vreme de plajă, ca să avem…

Rică Răducanu,
“ Mici la bucată. Așa merge treaba, tăticu! Nu toată lumea are bani

Rică Răducanu,
“ Mâine este Ziua internațională a muncii. Cu mandatul pe care îl am ministrul interimar al Muncii, aș vrea să mulțumesc tuturor celor care muncesc și țin cu numărul la construcția acestei țări și, în…

Dragoș Pîslaru,
Ministrul Muncii, mesaj de 1 Mai: „Mi-ar plăcea să muncim și nu să…
“ Al doilea punct de pe ordinea de zi (a ședinței de Guvern – n.r.) ține de absorția de fonduri europene. Cea mai importantă problemă în aceste zile și în perioada următoare pentru Guvernul României…

Ilie Bolojan,
Măsurile Cabinetului Bolojan pentru accelerarea implementării…
“ Am dat tot, la mine e mereu plin

Mihai Trăistariu,
Cât costă o noapte de cazare de 1 Mai la hotelurile și pensiunile…
“ Din cele șase garsoniere pe care le dețin în Mamaia am avut patru închiriate câte 2-3 zile. În această perioadă închiriez cu 250 de lei pe noapte fiecare garsonieră, iar în iulie și în august le dau…

Mihai Trăistariu,
Câți bani a câștigat Mihai Trăistariu de Paște. “Nu e foarte mult, dar…