Antena Căutare

Chefi la cuțite, 8 martie 2021. Ioana Cel Mare a gătit cu lacrimi în ochi! Ce dezăluire neașteptată a făcut

În ediția 5 din sezonul 9 al emisiunii am putut s-o cunoaștem pe Ioana cel Mare, un cofetar din Pașcani care a îndurat emoții de zile mari.

Ioana Cel Mare la Chefi la cuțite, sezonul 9 Galerie
Ioana Cel Mare a dezvăluit faptul că ține extrem de mult la meseria sa de cofetar | Antena 1

În ediția 5 din sezonul 9 al emisiunii am putut s-o cunoaștem pe Ioana cel Mare, un cofetar din Pașcani care a îndurat emoții de zile mari.

Concurenta a decis să participe în sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” pentru a demonstra că faptul că merită din plin să meargă mai departe, în următoarea etapă.

Ioana Cel Mare a gătit cu lacrimi în ochi, în ediția 5 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”

În timp ce a pregătit o rețetă specială de mousse de ciocolată amară cu mousse de kahlua și crumble de cacao sărat, Ioana Cel Mare a dezvăluit faptul că ține extrem de mult la meseria sa de cofetar și tocmai de aceea a gătit cu lacrimi în ochi și cu o imensă dorință de-a impresiona jurații.

Citește și: Chefi la cuțite, 8 martie 2021. Jador, detalii neștiute! Mama sa nu e de acord cu cariera lui și nici nu-i ascultă muzica

Am mai aflat, de asemenea, faptul că abia după 11 cursuri s-a simțit suficient de pregătită pentru a avea curajul să-și deschidă propriul laborator.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Supărată că parcă nimic nu i-a ieșit cum și-a dorit inițial, aceasta a fost nevoită să improvizeze. Emoțiile au fost mari, dar Ioana Cel Mare și-a păstrat speranța că măcar gustul îi va aduce cuțitele necesare pentru a trece în bootcampul „Chefi la cuțite”, în sezonul 9.

Citește și: Chefi la cuțite, 8 martie 2021. Alina Bălan l-a făcut pe Cătălin Scărlătescu să cadă de pe scaun, la propriu. Ce a dezvăluit

Apoi, cu sufletul la gură, aceasta a așteptat degustarea făcută de Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu. Ușile s-au deschis și Ioana Cel Mare a ajuns în fața juraților, care au dorit să afle mai multe despre numele inedit al concurentei.

Urmărește clipul video de mai sus din ediția 5 din sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” ca să savurezi momentul și să descoperi mai multe detalii despre concurentă.

Despre sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite” de la Antena 1

La sezon nou, personaje noi se alătură echipei „Chefi la cuțite”. Speak este noul ajutor al Ginei Pistol, cel care va sta de vorbă cu susținătorii concurenților și le va afla poveștile. De asemenea, Speak va dezvălui în acest sezon tot ce se întâmplă în culise într-o serie de episode speciale, “Speak @ cuțite”, difuzate exclusiv pe a1.ro la finalul fiecărei ediții difuzate pe TV.

În sezonul 9 al emisiunii „Chefi la cuțite”, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu se vor întrece în numeroase bătălii culinare. Fiecare va recurge la diferite strategii pentru a ajunge cu un pas mai aproape de victorie, într-un show ce va ține publicul cu sufletul la gură. Concurenți de toate vârstele și din toate colțurile lumii, cu povești de viață suprinzătoare, vor încerca să demonstreze că merită să ajungă cât mai departe, în sezonul 9 al îndrăgitului show culinar „Chefi la cuțite”, de la Antena 1.

Emisiunea „Chefi la cuțite” sezonul 9 este difuzată duminica de la ora 20:00, dar și luni și marți, de la ora 20:30, la Antena 1

Chefi la cuțite, 8 martie 2021. Saer Andrei Khalil e stomatologul celebru pe Instagram! A gătit supă în două culori și d... Chefi la cuțite – lider de audiență. Cosmin Seleși invitatul special din această seară...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x