Antena Căutare

George Simion a dezvăluit cine este iubita lui, de fapt! Ea e viitoarea soție a liderului AUR

George Simion a dezvăluit cine este logodnica lui. Zeci de mii de români au reacționat imediat atunci când au văzut cine este și cum arată iubita liderului AUR.

george simion portret Galerie
Liderul AUR a dezvăluit cine este viitoarea lui soție | sursa foto: hepta

Recent, George Simion, liderul AUR, a anunțat faptul că se căsătorește și că dorește să invite toată România la nunta lui. La scurt timp după, politicianul și-a prezentat iubita și mulți au fost surprinși să descopere cine este femeia care îi va deveni soție.

George Simion și-a prezentat iubita. Cine este femeia care îi va deveni soție

În ultima perioadă, în presă s-au vehiculat tot felul de nume în ceea ce privește iubita lui George Simion. Totuși, surpriza a fost mare atunci când chiar liderul AUR a făcut lumină în acest sens și a dezvăluit, prin intermediul unei fotografii, cine este de fapt, aleasa inimii lui, care urmează să îi devină soție.

Citește și: Cerința fermă a lui George Simion pentru nunta lui. Invitații trebuie neapărat să respecte acest protocol

Surpriza a fost mare și, într-un timp extrem de scurt, mai bine de șaizeci de mii de români au reacționat la postare și au transmis mesaje de felicitare pentru cei doi.

„De acum înainte pozele acestea vor fi în minim doi! Eu și Ilinca vă invităm la nuntă”, a scris George Simion în dreptul fotografiei în care apare alături de iubita lui (viitoarea lui soție), pe care a publicat-o pe contul său oficial de Facebook.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

„Viitoarea doamnă Simion are 24 de ani și s-a amuzat teribil de toate variantele de soții inventate de presă. Stă departe de politică, ceea ce sperăm să facă și actualele partide ale sistemului din 2024 încolo”, a fost comentariul lăsat ulterior de George Simion, la propria postare de pe Facebook.

Citește și: Adevărul despre relația lui George Simion cu Iulia Burcea. Femeia neagă că s-ar cunoaște cu liderul AUR. „S-a creat o confuzie”

George Simion (35 de ani) urmează să se căsătorească pe data de 27 august 2022 cu iubita lui. Viitoarea lui soție are 24 de ani și diferența de 11 ani nu pare să fi stat în calea fericirii lor.

Pe cât de vocal a fost în plan politic, pe atât de discret a fost până acum în ceea ce privește viața sa privată. George Simion are inclusiv o pagină specială unde cei care doresc se pot înscrie pentru a-și anunța prezența la nunta sa. Mai mult decât atât, liderul AUR a dezvăluit faptul că nu dorește bani din partea invitaților, dar are totuși o rugăminte specială pentru toți cei care vor să fie martori la căsătoria lui cu iubita sa: aceea ca invitații să poarte o cămașă populară, o cămașă tradițională sau un tricou cu mesaj patriotic.

Cerința fermă a lui George Simion pentru nunta lui. Invitații trebuie neapărat să respecte acest protocol...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x