Antena Căutare

Splash! Vedete la apă, episodul 12 din 31 august 2022. Cine e Erika Isac, concurenta care și-a învins fricile. Cum a sărit

Erika Isac a mărturisit că se teme de înălțime și nu prea știe să înoate, însă a acceptat provocarea de a sări la Splash! Vedete la apă.

Deși are teamă de înălțime, Erika Isac a venit la Splash! Vedete la apă să iasă din zona de confort și să își întreacă limitele. Tânăra artistă nu e străină de camerele de filmat și mulți s-ar să și-o amintească de la X Factor, sezonul 5. La acea vreme, ea avea doar 15 ani, dar a impresionat juriul și a rușit să obțină un loc în echipa lui Stefan Bănică.

Splash! Vedete la apă, episodul 12 din 31 august 2022. Cine e Erika Isac de la Splash! Vedete la apă

Anii au trecut, iar adolescenta s-a trasformat într-o tânără superbă, dar la fel de ambițioasă. Nici pasiunea ei pentru muzică nu s-a schimbat. De curând, ea a ajuns în finala unui alt concurs muzical și în cadrul aceluiași show și-a cunoscut și jumătatea.

Concurenta în vârsta de 22 de ani spune că a venit la Splash! Vedete la apă deși nu știe să înoate foarte bine și se teme de apă,

„Nu știu de ce am venit la Splash! Vedet la apă. Mă întreb asta de când am ajuns aici. Mie îmi e frică de înălțime, de apă adâncă, să nu mă înec. Ai tot felul de gânduri”, a declarat ea.

„Nu știu să înot. Eu știu să nu mâ înec. Asta e singura exprimare pe care pot să o folosesc”, a mai mărturisit Erika Isac.

La antrenamente, concurenta nici nu a vrut să se uite în jos de la 10 metri și le-a făcut zile fripte antrenorilor. Bobo chiar și-a pierdut răbdarea și a lăsat-o pe platforma de 3 metri de unde nu reușea să sară.

„Îmi asum acest rol, de a fi curca ediției care se plânge în continuu că nu vrea să sară. Eu sunt miorlăita show-ului de astăzi”, a rescunosc concurenta.

Cu toate acestea, după mai multe încercări, tânăra artistă a reușit să își își învingă frica de înălțime, a sărit în bazin și a fost notată ca atare.

Splash! Vedete la apă, episodul 12 din 31 august 2022. Erika Isac, emoționată de surpriza lui Răzvan Fodor

După ce a auzit comentariile juraților, Erika a avut parte de o surpriză din partea lui Răzvan Fodor. Prezentatorul i-a întrerupt pe aceștia, și-a luat telefonul, iar la capătul celălalt se afla chiar iubitul Erikăi.

El ar fi trebuit să îi fie alături în această seară, dar nu a reușit să ajungă la timp pentru săritura ei, așa că i-a transmis un mesaj prin această modalitate.

„Iubire, este haos pe drum. Voiam să-ți spun succes. Ești cea mai tare! E lejer. Poți să sari, am mare încredere în tine”, a fost mesajul iubitului eu, Adi Istrate, fost membru al trupei Maxim, boy band-ul care făcea furori în urmă cu 10 ani

„Adi, dar eu am sărit deja, puiul meu. A fost bine. Am sărit și acum iau note mici. Te iubesc mult”, i-a răsuns ea.

Ce trebuie să știi despre Splash! Vedete la apă, sezonul 5

Cel de-al cincilea sezon „Splash! Vedete la apă“ aduce cu el mai multe surprize. În fiecare săptămână, vor exista ediţii de calificări, în urma cărora primii doi concurenţi cu cel mai mare punctaj vor ajunge direct în finala difuzată duminica, de la 20:00, la Antena 1, unde vor lupta pentru premiul săptămânal pus în joc: 10.000 de lei.

Iulia Albu, Clara Gherase, Nea Mărin şi Cosmin Natanticu vor urmări salturile și vor nota pe lângă tehnică și curaj, și evoluția participanților din prima zi de antrenament și până în clipa săriturilor efectuate în cadrul concursului. Lor le vor fi alături şi prezentatorii show-ului, Monica Bîrlădeanu, Ramona Olaru şi Răzvan Fodor, care le vor oferi ultima doză de curaj înainte de salturile de pe platformele de 3, 5, 7 sau chiar și 10 metri ale bazinului olimpic de la Bacău. În noul sezon va fi prezent și cuplul comic format din Paula Chirilă şi Romică Ţociu – cei doi se vor asigura că atât cei prezenți pe platourile de filmare, cât și telespectatorii își vor lua doza necesară de zâmbete/serotonină.

„Splash! Vedete la apă“ se vede joi și vineri de la 20:30 și sâmbătă și duminică de la 20:00 pe Antena 1 și AntenaPlay.

Splash! Vedete la apă, episodul 12 din 31 august 2022. Zanni a aprins spiritele în platou. Mesajul surprinzător al lui A... Splash! Vedete la apă, episodul 12 din 31 august 2022. Dima Trofim, în lacrimi după mesajul soției lui. Cum arată mama ș...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu Sambata, 20.04.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x