Antena Căutare

Te cunosc de undeva, 8 mai 2021. Cine sunt finaliștii sezonului 16

Sezonul XVI al emisiunii "Te cunosc de undeva!" se apropie de final, iar cei care se vor lupta pentru marele premiu au fost aleși.

Concurentii te cunosc de undeva Galerie
Sezonul XVI al emisiunii "Te cunosc de undeva!" se apropie de final, iar cei care se vor lupta pentru marele premiu au fost aleși | Antena 1

Sezonul XVI al emisiunii "Te cunosc de undeva!" a fost unul plin de surprize și de momente spectaculoase. Concurenții au avut parte de cele mai mari provocări, însă nu au renunțat prea ușor și au demonstrat ca sunt niște adevărați profesionaliști.

În Gala Nemuritorilor, artiștii au scos toate armele și s-au luptat pentru a merge în marea finală a show-ului, însă doar cinci vor fi cei care vor intra în competiția pentru marele premiu. Aceștia au făcut de fiecare dată spectacol cu transformările lor și au reușit să impresioneze jurații, dar și telespectatorii.

Cine sunt finaliștii sezonului 16

După ce s-a ales căștigătorul cele de-a XIV-a ediție, Cosmin Seleși și Alina Pușcaș au ținut publicul cu sufletul la gură atunci când au ales finaliștii sezonului 16. Cei care merg mai departe sunt Pepe, Adriana Trandafir și Romică Țociu, Ana Baniciu și Raluka, Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu, iar ultimul finalist este Radu Ștefan Bănică.

Concurenții au evoluat și au făcut magie pe tot parcursul sezonului 16 al emisiunii "Te cunosc de undeva!". De asemenea, aceștia au surprins telespectatorii cu momente de neuitat și au oferit momente de-a dreptul savuroase.

Citește și: Te cunosc de undeva 2020, ediția 14. Ce personaje a ales Ruleta pentru finaliști

Cei patru merg în ultimul act și doar unul va fi câștigător. Iată în ce personaje se vor transforma pentru show-ul final.

Ultima Gala a emisiunii se va numi Legendele, iar Pepe a fost primul care a aflat în ce personaj se va transforma. Ruli i-a oferit artistului o mare provocare în finală, mai exact, Pepe se va transforma în Whoopi Goldberg.

Adriana Trandafir și Romică Țociu le-a mulțumit tuturor pentru sezonul 16 al emisiunii, însă Ruli nu i-a cruțat prea mult. Cei doi se vor transforma în Liza Minnelli și Joel Grey, iar reacția lor a fost una pe măsura așteptărilor.

Ana Baniciu și Raluka au pășit în fața lui Ruli încrezătoare și pline de speranță, însă transformarea în Cher și Meryl Streep este una extrem de dificilă.

Citește și: Pepe, transformare emoţionantă în semifinala Te cunosc de undeva! „Bucurie mai mare nu aş fi putut să am!”

Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu au venit puși pe șotii și cu voie bună, însă zâmbetul le-a fost luat de pe față atunci când Ruli le-a dezvăluit personajele din marea finală. Cei doi s-au rugat de Ruli să le dea o transformare ușoară, însă s-au ales cu Freddie Mercury și Elvis Presley.

Ultimul finalist, Radu Ștefan Bănică a primit o transformare de-a dreptul spectaculoasă. Concurentul trebuie să îl interpreteze pe Gene Kelly.

Spune ce crezi despre transformările din fiecare ediție, chiar în timp ce o urmărești în aplicația Antena 1. Descarcă acum: https://aplicatie.a1.ro/

Emisiunea „Te cunosc de undeva” de la Antena 1 este difuzată în fiecare sâmbătă, de la ora 20:00, la Antena 1! Show-ul reprezintă o adevărată provocare pentru artiştii care au acceptat să participe, deoarece aceștia sunt puși la grea încercare de către ruleta care promite personaje de excepție și momente de magie curată pe scenă!

Sezonul 16 al emisiunii „Te cunosc de undeva”, de la Antena 1, aduce suprize mari

Printre surprizele noului sezon se numără şi proiectul online „Te cunosc de undeva! After Party”. Dorian Popa, fost concurent al transforming show-ului se alătură echipei şi îi invită pe telespectatori, în fiecare săptămână, după difuzarea galei pe TV, la „Te cunosc de undeva! After Party”.

Mai exact, un episod exclusiv online, ce va putea fi urmărit pe www.a1.ro, în care urmăritorii vor avea acces direct în culisele emisiunii, unde Dorian Popa se distrează alături de vedetele show-ului şi este pus pe glume şi provocări non stop!

Urmărește integral ultima ediție: https://antenaplay.ro/te-cunosc-de-undeva. Vezi ce-ți place

Hâț 😊 Dacă vrei să intri în culisele show-ului, vezi cel mai nou episod de After Party, cu Dorian Popa: https://a1.ro/video/antena-1/te-cunosc-de-undeva-after-party/

Te cunosc de undeva, 8 mai 2021. Pepe câștigă a XIV-a ediție a sezonului 16... Ei sunt finaliştii sezonului 16 "Te cunosc de undeva!". Transforming show-ul, lider de piaţă la oraşe...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x