Articol publicitar

A început Black Friday pe Lensa.ro şi în magazine, cu reduceri de până la 90%

0
0
Publicat:
Ultima actualizare:
lensa

Lensa, cel mai apreciat magazin de optică din România, a dat startul campaniei Black Friday, cu reduceri de până la 90% la mii de produse, atât în magazinele fizice cât şi online, pe Lensa.ro.

Oferta de Black Friday se aplică la o gamă extinsă de produse, din portofoliul celor mai cunoscute branduri de optică la nivel global. Pe durata lunii iulie, reducerile la ochelarii de soare şi la ramele de vedere sunt de până la 90%. Ochelarii pentru calculator sunt reduşi cu până la 80%, lentilele de contact colorate cu până la 70%, soluţiile şi accesoriile cu până la 65%, iar lentilele de contact cu până la 45%.

Totodată, pe toată durata campaniei, la achiziţia oricărei rame de vedere, clienţii vor primi gratuit lentile de protecţie pentru calculator. Mai mult, pentru a beneficia de preţurile reduse, clienţii pot accesa plata în rate, direct în magazin, beneficiind de rate între 3 şi 12 luni.

Retailerul de optică oferă în continuare consultaţii optometrice complet gratuite. Astfel, clienţii pot opta pentru verificarea dioptriilor în orice magazin Lensa, în baza unei programări efectuate în prealabil pe Lensa.ro sau la numărul de telefon 0371 525 777.

---

Lensa.ro este un brand românesc fondat de antreprenorul Daniel Crăciun, care după nouă ani de existenţă s-a poziţionat între cei mai mari jucători pe piaţa de optică din România. În prezent, compania deţine 24 showroom-uri în marile oraşe din ţară şi cel mai mare magazin online de optică din România.

Extinderea reţelei de magazine Lensa la nivel naţional a fost posibilă datorită investiţiilor proprii susţinute, care se ridică în prezent la circa 2,5 milioane de euro.

lensa
Stil de viață



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite