Principalul suspect în asasinatul de la Iaşi. Marocanul Ahmed El Bourkadi, student la Medicină, este dat dispărut

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO: Ziaruldeiasi.ro
FOTO: Ziaruldeiasi.ro

Principalul suspect în cazul crimei duble de la Iaşi este dispărut. Parchetul de pe lângă Tribunalul Iaşi a cerut arestarea în lipsă a marocanului Ahmed El Bourkadi, student la Medicină la Iaşi. Instanţa este de aşteptat să emită un mandat de urmărire internaţională.

UPDATE: Magistraţii Tribunalului au hotărât arestarea preventivă în lipsă. 

Parchetul de pe lângă Tribunalul Iaşi a cerut arestarea în lipsă a principalului suspect în dubla crimă de la Iaşi, de la finalul săptămânii trecute. 

Ahmed El Bourkadi este student la Universitatea de Medicină şi Farmacie „Grigore T. Popa” din Iaşi, secţia franceză, şi este cel căutat de autorităţi, fiind bănuit că a intrat peste Ioana Burlacu şi Youssef Ajnyah în imobilul închiriat de ei, pentru a-i ucide. 

În următoarele ore ar putea fi emis un mandat internaţional de urmărire pentru Ahmed El Bourkadi, acesta fiind cunoscut a avea puternice legături în străinătate şi având paşaport canadian. 

Alţi doi suspecţi au fost anchetaţi în cursul zilei de sâmbătă, 11 decembrie, însă aceştia au fost eliberaţi câteva ore mai târziu, nefiind găsiţi vinovaţi. 

Tribunalul Iaşi

FOTO: Tribunalul Iaşi

Criminalii celor doi tineri ucişi la Iaşi au reuşit să pătrundă în vila din cartierul Moara de Vânt după ce au spart geamul termopan în dreptul încuietorii, luându-i astfel prin surprindere pe Ioana şi Youssef, care, cel mai probabil, dormeau în momentul atacului. 

Din urmele de sânge găsite de anchetatori în imobil rezultă faptul că ei au încercat să scape de atacatori, alergând prin casă. 

Pe trupurile lor au fost găsite zeci de lovituri de cuţit, unele dintre ele rezultate din încercarea de autoapărare. Ioana avea 33 de plăgi, iar Youssef 17, conform raportului de la Institutul de Medicină Legală. În plus, conform aceluiaşi raport, cele două victime nu consumaseră alcool sau droguri în ultimele ore de viaţă. 


Vă recomandăm să citiţi şi: 

Putin lansează un mesaj-avertisment sinistru

Coaliţia face un pas înapoi pe tema bugetului. Grindeanu: „Şi eu am fost sceptic că vom vota bugetul în Parlament până de sărbători”

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite