Tragedie cu patru victime, pe DN2, în Iaşi. Un copil în vârstă de 14 ani a murit

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO: ISU IAŞI
FOTO: ISU IAŞI

Un accident rutier în care au fost implicate patru persoane, dintre care un copil în vârstă de 14 ani, care a decedat, s-a produs pe DN2, miercuri dimineaţă.

Un copil în vârstă de 14 ani a decedat miercuri dimineaţă, 10 august, într-un grav accident produs pe DN2, în judeţul Iaşi, pe raza localităţii Cristeşti. În coliziune au fost implicate un TIR şi un autoturism, două dintre victime rămânând încarcerate până la sosirea ajutoarelor. 

"La faţa locului acţionează o autospecială de intervenţie cu module de descarcerare un echipaj de prim ajutor calificat SMURD de la Secţia de Pompieri Paşcani cu 8 subofiţeri şi o ambulanţă cu medic de la SAJ. Echipajele sosite la locul intervenţiei au constatat că sunt 2 victime conştiente, încarcerate, o victimă conştientă, neîncarcerată şi un copil de 14 ani, decedat, prins sub autoturism. Cauza producerii accidentului rutier va fi cercetată de organele în drept", au anunţat reprezentanţii ISU Iaşi.

Ambii şoferi au fost testaţi cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind negative. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă, iar cercetările sunt continuate, au transmis reprezentanţii IPJ Iaşi. 


Vă recomandăm să citiţi şi: 

Soluţia găsită de un producător de zmeură la criza de zilieri în agricultură

Blestemul sărăciei. Pe urmele „bordeienilor” lui Sadoveanu, oamenii care se zbat în mizerie de secole

Iaşi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite