Dramă în NHL. Canadianul Colby Cave a murit în spital, la 25 de ani, din cauza unei hemoragii craniene

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Colby Cave a murit, din cauza unei hemoragii cerebrale. Foto: Emily Cave via Instagram
Colby Cave a murit, din cauza unei hemoragii cerebrale. Foto: Emily Cave via Instagram

Hocheistul canadian Colby Cave, jucător în NFL la Edmonton Oilers, a murit sâmbătă, la doar 25 de ani, după ce a suferit o hemoragie cerebrală, la patru zile după ce a fost operat pentru înlăturarea unui chist coloidal, relatează Hotnews, citând Reuters.

Colby Cave fusese plasat în comă indusă la spitalul Sunnybrook din Toronto, din cauza unei hemoragii cerebrale.

„Cu mare tristeţe că anunţăm că al nostru Colby Cave a trecut în nefiinţă în această dimineaţă. Eu şi ambele noastre familii suntem în stare de şoc. Colby a fost iubit mult de noi, familia sa, şi de prietenii săi, de comunitatea hocheiului şi de mulţi alţii. Le mulţumim tuturor pentru rugăciunile lor în aceste vremuri dificile“ , a transmis soţia lui Cave, Emily, într-un comunicat. Emily şi Colby erau căsătoriţi de mai puţin de un an, iar Emily a anunţat, cu durere, că nu i-a putut fi alături soţului ei în ultimele zile din cauza restricţiilor impuse din pricina COVID-19.

Colby Cave a evoluat în 11 meciuri în NFL în acest sezon. Era considerat unul dintre cei mai promiţători tineri jucători ai momentului în Canada, ţară cu trei medalii de aur câştigate în ultimele cinci ediţii ale Jocurilor Olimpice de iarnă în concursul de hochei pe gheaţă.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite