Gabi Popescu îi ia apărarea soției care a fost jignită de Zmărăndescu la Survivor: „Nu mi se pare normal să te iei de femei”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Gabi Popescu, fostul fotbalist român a avut o primă reacție după ce soția lui, Crina Abrudan, care a fost prezentatoare de știri, a fost recent ținta colegului ei, Mihai Zmărăndescu, în cadrul emisiunii Survivor România 2023. 

Gabi Popescu și Crina Abrudan s-au căsătorit în 2017
Gabi Popescu și Crina Abrudan s-au căsătorit în 2017

Mihai Zmărăndescu, luptător MMA și băiatul lui Cătălin Zmărăndescu nu are o părere bună despre Crina Abrudan și a nominalizat-o pentru eliminare. Acum, ea este în pericol să fie trimisă eliminată după nici o lună de concurs. 

Eram sigur că Crina nu va putea dormi în seara asta, pentru că am votat-o eu. Votul meu nu a fost sportiv, a fost social, pentru că ea, de când a venit aici, a intrat în toate certurile, iar pe mine mă deranjează și mă bruiază psihic chestia asta. Eu, spre deosebire de tine Crina, nu am trăit cu un prompter în față, care să-mi spună ce și când să vorbesc”, a comentat Faimosul în vârstă de 23 de ani.

Gabi Popescu a văzut scandalul în care e implicată Crina Abrudan și, printr-o intervenție în emisiunea lui Cătălin Măruță de la Pro TV, i-a dat replica lui Mihai Zmărăndescu, fiind vizibil deranjat de atitudinea pe care acesta o are față de soția lui.

„În comparație cu un sportiv, o fată care a citit de pe prompter și a prezentat știri sportive cred că se descurcă foarte bine. Dintre toate comentariile pe care le-a avut acest băiat (n.r. Mihai Zmărăndescu), m-au deranjat unele simple: de exemplu, după o probă la care Crina, Iftimoaie și DOC trebuiau să sprijine acele suporturi, ca acest băiat să treacă de pe o platformă pe alta, el o certa pe Crina că nu poate să-i țină suportul.

Păi, cum să țină suportul o fată de 45 de kilograme unui băiat de 135 de kilograme? Este destul de greu. Problemele sunt de mult, nu de ieri, de astăzi”, a explicat Gabi Popescu, conform protv.ro.

„Eu, ca bărbat, mă lupt cu bărbații, nu cu femeile. Nu mi se pare normal să te iei de femei. (...) Crina merită să meargă mai departe în concursul acesta, mai are multe de demonstrat, atât Crina, cât și toate fetele din concurs. Eu cred că femeile se vor mobiliza și vor arăta ce pot de acum încolo”, a mai spus acesta. 

Crina Abrudan formează un cuplu cu fostul fotbalist Gabi Popescu din anul 2008. Cei doi s-au căsătorit în anul 2017. În 2013, cei doi au fost la un pas de despărțire, când s-a zvonit că Gabi Popescu ar fi fost cucerit de o femeie mai tânără. Însă, după câteva luni, iubire lor a învins și au trecut peste acest episod, hotărând să își continue viața împreună.

Patru ani mai târziu, Crina și Gabi s-au căsătorit în cadrul unui eveniment la care au participat peste 130 de persoane.

Gabi Popescu (49 de ani) a jucat ca mijlocaș la echipe precum Extensiv Craiova, FC Universitatea Craiova, Salamanca, Valencia, Numancia, Dinamo, FC Național, Suwon Bluewings și JEF United Chiba, retrăgându-se în 2006. Are 14 meciuri în naționala României, dintre care 3 la Campionatul Mondial din 1998. A fost campion cu Dinamo în 1999-2000, campion al Coreei de Sud (Suwon Bluewings, 2004) și campion al Japoniei cu JEF United Chiba (2005). Are în palmares o Cupă a Spaniei, cu Valencia, o Cupă a Coreei de Sud și Cupa Ligii Japoniei.

Fostul mijlocaș a strâns în total 233 de meciuri în Liga 1, înscriind 22 de goluri. În Primera Division are 6 goluri înscrie pentru Valencia în 47 de meciuri.

Vedete



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite