Alexi Pitu a debutat la Bordeaux. Ce reacție a avut antrenorul despre prestația jucătorului român

0
Publicat:

Alexi Pitu a debutat în tricoul fostei campioane a Franței, Bordeaux, la doar câteva zile după ce a prins un transfer neașteptat.

Foto Twitter
Foto Twitter

Fotbalistul român a o fost introdus pe teren în minutul 72 al partidei cu Dijon, câștigată de formația sa cu scorul de 3-0, în cadrul etapei cu numărul 20 din Ligue 2.

Antrenorul francezilor a vrut să îl vadă pe teren pe Alexi Pitu chiar dacă acesta a venit în Franța de doar două zile. Românul a avut un debut bun reușind o pasă în profunzime pe lângă apărarea adversă.

La doar două zile de transfer și un singur antrenament efectuat alături de noua sa echipă, Pitu a primit remarci pozitive din partea antrenorului.

„Copilul a ajuns la mijlocul săptămânii, e plin de prospețime, poți vedea din start că simte fotbalul, îl miroase. Balonul acela pe care îl pune în spatele celor doi din apărare, e magnific, el este. 

Trebuie ca și el să descopere Ligue 2, e multă densitate fizică...însă vedem că este un jucător care simte fotbalul”, a declarat David Guion, potrivit Sport.ro

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite