Jucătorii Arabiei Saudite, răsplătiți cu mașini de lux de prințul Mohammed bin Salman

0
Publicat:

Prințul moștenitor Mohammed bin Salman al Arabiei Saudite i-a răsplătit pe jucătorii naționalei oferindu-le câte un Rolls Royce Phantom, în urma victoriei cu 2 -1 în fața Argentinei, în prima etapă din grupele Campionatului Mondial.

prințul Mohammed bin Salman
Prețul de pornire al mașinii este de 460.000 de dolari. FOTO: EPA - EFE

Jucătorii din lotul naționalei de fotbal a Arabiei Saudite au primit fiecare câte o mașină de lux în urma meciului disputat în cadrul Campionatului Mondial. Prețul unei astfel de mașini pornește de la 460.000 de dolari, relatează Voetbalprimeur. 

În urma victoriei din meciul cu Argentina, conducerea Arabiei Saudite a decretat zi liberă miercuri, fiind aplicată angajaților din sectoarele private și publice, dar și elevilor și studenților.

Fanii Arabiei Saudite au stat cu sufletul la gură în prima repriză și la pauză, când echipa lor era condusă cu 0 - 1. Într-o asemenea situație, selecționerul echipa Herve Renanrd le-a ținut fotbaliștilor un discurs de motivare - „Ce facem? Presiunea înseamnă să urci în ofensivă. Messi are mingea la mijlocul terenului și voi vă uitați la el! Scoateți-vă telefoanele și faceți o poză cu el, dacă la asta vă stă gândul.... Cei din față, în apărare, trebuie să preseze. (...) Nu simțiți nimic? Nu credeți că sunteți capabil să întoarceți rezultatul? Haideți, băieți, asta înseamnă Campionatul Mondial! Trebuie să dați totul”.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite