Rapid a pierdut meciul din Liga Campionilor cu Krim Ljubljana

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Rapid a pierdut deplasarea cu Krim Ljubljana, din Liga Campionilor la handbal feminin, scor 24-25.

Meci greu FOTO Handbal Rapid București
Meci greu FOTO Handbal Rapid București

„Dureros, înfrângere la Krim Ljubljana, după un gol primit în ultimele secunde de joc.Capul sus, mai sunt multe lupte de dat! Hai Rapid!“, este ultima postare pe pagina de Facebook a Handbal Rapid București.

Rapid a abordat primul meci din anul 2024 cu lotul decimat. Sorina Grozav este însărcinată, iar Eliza Buceschi și Estavana Polman se refac după accidentările suferite la Campionatul Mondial, scrie GSP.

În aceste condiții, specialiștii le considerau pe giuleștence victime sigure în deplasarea de la Ljubljana.

Elevele lui David Ginesta Montes s-au autodepășit. Au fost agresive în defensivă, au închis bine culoarele. 

Kanor și Kassoma au colaborat perfect în prima repriză, iar Korsos a avut o prestație aproape perfectă, 7 goluri din 7 aruncări în primele 45 de minute. 

Rapid a intrat la cabine cu un avantaj minim, 12-11.

Partea secundă a avut un erou neașteptat. Denisa Șandru a fost trimisă între buturile giuleștene și a scos minge după minge. Koros și Janjusevic au fost inspirate în continuare.

La intrarea în ultimele 3 minute, vicecampioana României conducea 23-22.

Orlane Kanor a demonstrat că merită titlul mondial cucerit cu Franța. A luat o acțiune pe cont propriu și a înscris superb. Rapid avea avans în ultimul minut.

Grbic n-a acceptat victoria româncelor și a mai înscris o dată superb. Radicevic a înscris golul victoriei slovenelor în ultimele 5 secunde.

Cu 7 puncte obținute în primele 9 runde, Rapid este pe locul 7, primul sub locurile care duc în optimile de finală. Runda viitoare, pe 14 ianuarie, urmează un nou test complicat, acasă, în Polivalentă, contra lui Metz.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite