Rapid, meci curajos contra lui Gyor în Liga Campionilor la handbal. A revenit de la 7 goluri

0
Publicat:

Rapid a pierdut pentru prima oară în acest sezon al Ligii Campionilor la handbal feminin. Pe terenul lui Gyor, giuleștencele au fost învinse cu 32-30 după un meci curajos, care putea avea un deznădămând fericit cu un pic de atenție pe final. 

Rapid a dat impresia că putea mai mult în meciul cu Gyor. Foto Facebook Rapid
Rapid a dat impresia că putea mai mult în meciul cu Gyor. Foto Facebook Rapid

A fost primul eșec al giuleștencelor în actuala stagiune. Înaintea acestui meci, Rapid era singura echipă neînvinsă în Liga Campionilor. Româncele au intrat bine în meci și nu au ratat nimic în primele 10 minute. Partida a continuat într-un ritm fantastic, dar Gyor a profitat de câteva inexactități în defensiva campioanei României: 18-15 la pauză.

Start dezastruos în partea a doua a meciului

Partea a doua a început prost pentru românce. Gyor și-a turat motoarele și s-a desprins 7 goluri. Însă, spre final, Ivana Kapitanovic a făcut minuni în poartă, iar Rapid a strâns treptat diferența. Cu 5 minute rămase, maghiarele mai aveau un singur gol avans!

Dar apoi și-a intrat în mână portărița gazdelor, Silje Solberg, care a parat 3 contraatacuri ale fetelor noastre și s-a terminat 32-30. Rapid își poate lua revanșa în fața lui Gyor săptămâna viitoare, când va avea loc meciul retur, în Sala Polivalentă. Meciul e deja sold-out, așa că așteptăm o atmosferă incendiară creată de suporterii giuleșteni.

Orlane Kanor a fost cea mai bună marcatoare a Rapidului, cu 7 goluri. Au mai contribuit: Grozav (6), Korsos (4), Buceschi (3) Polman (3), Lopez (2), Gutierrez (2), Espinola (1), Hernandez (1) și Ostase (1).

Sala Polivalentă va vui peste o săptâmână, la meciul Rapid - Gyor. Foto Facebook Rapid
Sala Polivalentă va vui peste o săptâmână, la meciul Rapid - Gyor. Foto Facebook Rapid

Duminică va avea al doilea duel româno-maghiar în Liga Campionilor la handbal feminin. CSM București și FTC Budapesta se întâlnesc de la ora 17.00 (Orange Sport 3, Digi Sport 2 și Prima Sport 1)

Clasament Grupa B, după 7 etape

1. Gyor                   12p

2. Metz                   11p

3. Esbjerg               10p

4. Rapid                  10p

5. Buducnost           7p

6. Storhamar           4p

7.  Kastamonu        2p

8. Lok. Zagreb         0p

Primele două echipe merg direct în sferturile de finală în Liga Campionilor la Handbal, iar următoarele patru se califică în „optimi”.

Sport



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite